ULTIMATUM – en teaterdokumentar

AFSNIT

Jeg tømte mine egne børns sparebøsser og hævede deres børneopsparing. Jeg kunne ikke engang glæde mig sammen med mine børn juleaften. Det eneste jeg gik op i var at komme på lokum og tage en bane kokain


I samarbejde med Holbæk Teater, besluttede min datter Julie og jeg, at stille os op på scenen, for at fortælle hvad misbrug kan gøre ved en familie. En problemstilling, som hovedparten af alle danske familier kender til, eller har haft inde på livet, men som ofte er svære at tale om. Vi fortæller hudløst ærligt om de oplevelser vi skal leve med resten af vores liv, men også historien om, at man kan bryde et dårligt mønster. Kærligheden til vores nære og en stærk vilje, kan bære os langt.

 Det er 12 år siden, at jeg tog den største beslutning om at vende mit liv på hovedet og stoppede mit misbrug, af både alkohol og hårde stoffer. Et misbrug der ikke bare ødelagde mig, men hele min familie og kontakt med mine nærmeste. Misbruget fik lov at styre mit liv og kørte mig helt derud, hvor livet ikke var værd at leve mere. Min familie led på grund af mig. Jeg måtte se mig selv i øjnene og give mig selv et ultimatum.


AFSNIT

 

Holbæk teater logo

facebook logo

Følg os på Facebook, og se hvornår ULTIMATUM spiller næste forestilling!

Se interview med os i Go’ Morgen Danmark!