Terapi & rådgivning


Det kan være svært at vurdere, hvornår der er tale om en afhængighed. Afhængighed af enten alkohol, hash eller andre euforiserende stoffer, kan komme til udtryk på forskellige måder og udspringe af forskellige årsager. Med andre ord, opleves det meget forskelligt fra person til person.

Er du afhængig?

  •  Er du begyndt at sætte regler op for, hvornår du ikke skal indtage dit ‘stof’?
  •  Indtager du ofte mere, end du havde tænkt dig?
  •  Skal du indtage mere og mere, for at få samme virkning?
  • Er dine venner og familie begyndt at sige fra og påpege, at du har ændret personlighed?

Kan du svare ja til flere af de ovenstående spørgsmål, så kan det være at din måde at bruge dit ‘stof’ skal revurderes, da det højest sandsynligt er gået fra at være brug af til misbrug og måske er det endda blevet en afhængighed.
Jeg hjælper dig gerne med en livsstilsændring, hovedsageligt behandler jeg alkoholikere, men har du et andet misbrug kan jeg sagtens hjælpe med det. Selvom enhver misbrugers situation er forskellig, så har jeg også været der, og i vores samarbejde vil jeg selvfølgelig hjælpe dig som afhængighedsterapeut og den faglige ballast jeg har  – men samtidig vil du også møde mig som privatperson, og jeg kigger gerne tilbage på min fortid sammen med dig.

AFSNIT

Individuel terapi


Jeg tilbyder individuel terapi, hvor jeg giver mulighed for, at du kan komme hjem til mig i private rammer. Terapiformen kan vi udvikle i fællesskab – og det kan blot være at du har brug for én at snakke med, et længere behandlingsforløb eller hjælp til at komme i døgnbehandling. Jeg arbejder udfra den grundlæggende filosofi om, at er der en familie, så skal den inddrages i terapien, da det er vigtigt at have baglandet i orden, hvis man forsøger at omlægge sin livsstil.

Familieterapi


Er der én i en familie der har et misbrugsproblem, så er der langt flere der lider. Sammen med mig, får I i trygge rammer, mulighed for at få talt tingene ud som familie – og få rykket ved de vaner og dynamikker et længevarende misbrug skaber i en familie. I kan også komme til mig som familie eller pårørende, hvis i har mistanke om en ødelæggende afhængighed, og sammen kan vi finde en videre løsning. Forløbet kan evt. munde ud i en intervention, hvor jeg vil forberede jer mentalt og klæde jer på til at foretage intervention.


.