Foredrag

At holde foredrag, er blevet en del af min identitet i mit nye liv.  Jeg ønsker at holde alle de foredrag, som jeg kan slippe afsted med, da jeg brænder for at dele ud af mine erfaringer, i samspil med den vinkel min uddannelse som afhængighedsterapeut giver dem. Mine foredrag vil altid tage udgangspunkt i min historie og fortid som alkoholiker, og derefter kan mit oplæg vinkles sådan, at det passer til forskellige publikum.

 

Hvad handler mine foredrag om?

Herunder ses eksempler på nogle af de foredrag, jeg har været ude med - og de kan måske give inspiration til det foredrag, jeg skal komme ud og holde for jer. Jeg er åben og klar på nye udfordringer.

 

Brug-misbrug-afhængighed


Til alle som gerne vil være klogere på, hvad afhængighed er for en størrelse. Et indblik i den afhængiges tankegang, og en afklaring af, hvor grænsen mellem at være bruger og at være misbruger går. Det er i vores ungdom at vi oftest tester vores sunde fornuft og det kan allerede være her, at en eventuelt misbrug grund-lægges. Foredraget centrerer sig ikke kun om afhængighed af alkohol, men mere generelt om den afhængiges tankegang, som ligeså vel kan tage udgangspunkt i sukker som nikotin. Foredraget er med stor succes blevet holdt for rigtig mange efterskoleelever i hele Danmark.

Du er nøglen til din egen forandring og succes


Et foredrag, til den der gerne vil ændre sit liv - eller til den socialfaglige der står med opgaven, at få andre til at ændre deres liv. De pårørende påtager sig ofte rollen som kontrollant, hvilket ofte bliver mødt med vrede fra den afhængiges side.

Foredraget giver redskaber til at håndtere benægtelse, overførsel af skyld og til at ændre det vredesfyldte forhold til en accept fra begge sider. Du er ikke dine tanker, men den som tænker dem.

 

Har min klient et misbrugsproblem?


Et foredrag, der er skabt til medarbejdere på et job-center eller lignende. Måske sidder du med en klient som er eller har været langtids-sygemeldt, og har svært ved at finde fodfæste på arbejds-markedet igen?  Jeg har mange gange siddet på den anden side af bordet, og vil prøve at give en indsigt i, hvad der virkede for mig, da jeg stod i samme situation. En gennemgang af de karakterdefekter der kende-tegner en misbruger, vil bidrage med endnu et perspektiv og redskab til at imødekomme klienten med større forståelse. gdgdfgdjjjjkkfgdgdgdgfgdgdgdgdgdggdgdgggdgdgdgdgdgdJddddddddddfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdjkkkgdgdgdgdggdfdgdfgdfNVpro_fotos-18


 

Jeg holder bl.a. foredrag for:

  • Jobcentre/kommuner
  • Familierådgivninger
  • Skoler (fra 7. klasse) /efterskoler
  • Private firmaer

 

Loading Quotes...